Magic Fair

De Magic Fair is terug van weggeweest! Na een jaartje te hebben overgeslagen is er dit jaar weer een nieuwe editie op een nieuwe locatie in Kerkrade: Kasteel Erenstein. Het festival wordt georganiseerd op zaterdag 21 juli: 15.00 – 22.00 u en Zondag 22 juli: 10.00-17.00 u. Kijk snel op de site voor meer informatie en tickets.

Luna Laguz zal aanwezig zijn met twee tafels in het kasteel en daar zal ik aanbieden:

Runenconsulten: Laat het runenorakel licht werpen op iets waar je mee zit of waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben. Je hebt de keuze uit diverse leggingen:

Driehoekslegging. Drie runen, algemeen inzicht in de huidige situatie (Advies/doel – Loslaten – wat helpt daarbij)

Worp van Tacitus. Drie runen, algemene boodschap of bewuste vraag (Verleden – heden – toekomst)

Legging van Tiwaz. Zeven runen, advieslegging bij een bepaald doel (Hoe is het nu – wat zijn je dromen/doelen/behoeftes – hoe kun je die vervullen/verwezenlijken – wat kun je beter niet doen – wat kun je beter wel doen)

Naamlegging. Persoonlijke runenlegging. Luister naar wat de runen over jou kunnen vertellen.

Bij elke legging krijg je een summiere samenvatting op papier om te gebruiken als leidraad of om nog eens terug te lezen.

Jaarlegging. Voor elke maand een rune en eentje overkoepelend voor het hele jaar. Ik doe de legging voor je op het festival, de uitgebreide uitwerking stuur ik je als PDF document enkele dagen later per e-mail.

Runenartikelen: Diverse artikelen die te maken hebben met runen. Denk aan runensets, runen bewaardoosjes/buidels; set om zelf runen te maken; runenkalender; runenhangers.

Krachthangers van Árvakr: Met liefde en aandacht gemaakt; diverse hangers van hout en keramiek. Met runen, levensbomen, ogham tekens, Noorse symbolieken etc.

Krachthangers van Árvakr

St. Justin sieraden: Sieraden van het merk St. Justin, stuk voor stuk met aandacht geselecteerd. Voornamelijk in de thema’s: Keltisch, chakra’s, natuur.

St. Justin sieraden

Zie ik je daar?

Auteur: Luna

Het geheim van de Runen in het Licht van de maan.. Luna Laguz inspireert je om te leven met de cyclus van de maan met de wijsheid van de Runen. Luna Laguz, Luna voor de maan en al haar cycli en Laguz voor de rune die staat voor het water, de stroming en emoties van het leven. De ervaringen die ik heb opgedaan op het gebied van Keltische Natuurreligie, Germaanse Runen en de cyclus van het leven zijn basis voor de berichten die ik op deze pagina zal delen. Laat je inspireren door al het mooie wat de natuur jou te bieden heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.