Runenconsult

Runenconsult

Als ik een runenconsult geef, dan geef ik de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende runenleggingen. Aan de hand van de manier waarop je de runen legt kun je verbanden zien en de eigenschappen van de runen koppelen. Dit is uiteraard geen exacte wetenschap en is altijd afhankelijk hoe de lezer van de runen interpreteert. Daarom is een gedegen kennis van de runen wenselijk. Gelukkig kan ik je daarbij verder helpen! 

Heb je ook interesse in een runenconsult, kijk dan op bij de evenementen op de Facebookpagina wat het volgende evenement is of neem persoonlijk contact op voor een privéconsult. Het is het fijnste om de leggingen IRL (in real life) te doen, maar het is ook mogelijk om een digitale runenlegging te krijgen. Daarbij stem ik me af op jouw foto/energie en trek vervolgens de runen.

Driehoekslegging – algemeen inzicht in de huidige situatie. Je pakt blind drie runen uit je runenset en legt de runen in een driehoek. Een voor wat je moet loslaten, een voor wat je advies/doel is en een voor wat je daarbij kan helpen.

Worp van Tacitus – algemene boodschap of bewuste vraag. Je werpt alle runen en kiest daaruit blind drie runen. Een voor je verleden, een voor je Heden en een voor de Toekomst.

Legging van Tiwaz – advieslegging bij bepaald doel. Deze legging is iets ingewikkelder maar geeft wel goed inzicht. Je pakt de runen een voor een en legt ze in de vorm van tiwaz (pijlpunt). Je begint met een rune voor de huidige situatie, dan pak je er een voor wat je dromen/doelen/behoeftes zijn. De volgende rune is hoe je die kan vervullen/verwezenlijken. Dan leg je links een rune voor wat je beter niet kunt doen en vervolgens een rune aan de rechterkant wat je beter wel kunt doen.

Tiwazlegging

Naamlegging – Luister naar wat de runen over jou kunnen vertellen. Hele persoonlijke legging, je neemt het aantal letters van je (voor)naam en pakt het zelfde aantal runen blind uit je runenset. Je kunt ze vervolgens in een cirkel leggen en proberen de verbanden te ontrafelen die op dit moment van toepassing zijn.

Jaarlegging – Voor een extra steuntje in de rug tijdens het jaar is een Jaarlegging heel erg fijn om mee te werken. Je trekt 12 runen, voor elke maand één plus een rune voor het hele jaar. Je legt de runen terug nadat je ze hebt getrokken, dus het is goed mogelijk om een rune meerdere keren in je jaarwiel te hebben. Het meest ideale moment om deze legging te doen is met Midwinter (rond 21 december) en de dertien nachten die daarop volgen elke dag één rune te trekken. Ook de positie op het jaarwiel en de combinatie van de runen kan heel veel inzicht geven in jouw komende jaar.  Deze legging doe ik graag ook digitaal voor je. voor €25 ontvang je de legging per mail in een uitgewerkte PDF met daarin ook de uitleg van jouw runen. Neem contact met me op voor meer informatie!

Alternatieve optie: Seizoenslegging  (3 runen+uitwerking) of Half jaarlegging  (6 runen+uitwerking)

De dertien runen in een jaarlegging

 

Runen – vol geheimen en onvoorspelbaar

Het komt wel eens voor dat je een runenlegging wilt doen maar er komen meer runen mee dan je eigenlijk wilde pakken of dat er eentje uit de set valt terwijl je bezig bent. Geen paniek! De runen hebben de eigenschap soms heel eigenwijs te zijn en als er een hint of een extra zetje nodig is laten ze dat op deze manier weten. Dus het kan best zijn dat je een tiwaz legging doet en bij de derde rune die je wilt pakken heb je er ineens twee in je handen – dat is dan meestal niet ook de vierde rune, maar een combinatie op plek 3. Let er maar eens op… het gebeurt vaker als je denkt!

2 gedachten aan “Runenconsult”

Reacties zijn gesloten.