Je kunt de boom in

Je kunt de boom in.

En als het een mooie boom is, klim ik zelfs wat hoger.

Genieten van het uitzicht, met het hoofd in de wolken.

Gedragen door de takken, Stevig geworteld in de aarde.

Flexibel in de wind. De luchtstromen verbreken de stilte, Als jouw bladeren zich zachtjes laten horen.

De rust in mij keert terug, verbonden ben ik, met mijzelf en al wat is.

Vurig zijn je kleuren in de herfst. Het wakkert het vuur in mij aan.

Vol nieuwe energie voel ik het stromen, Het leven, de verbinding, de rust.

Versmolten met een boom in het bos (Foto C. Rietveld)

© Natasja Rietveld 2021

Auteur: Luna

Het geheim van de Runen in het Licht van de maan.. Luna Laguz inspireert je om te leven met de cyclus van de maan met de wijsheid van de Runen. Luna Laguz, Luna voor de maan en al haar cycli en Laguz voor de rune die staat voor het water, de stroming en emoties van het leven. De ervaringen die ik heb opgedaan op het gebied van Keltische Natuurreligie, Germaanse Runen en de cyclus van het leven zijn basis voor de berichten die ik op deze pagina zal delen. Laat je inspireren door al het mooie wat de natuur jou te bieden heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.