Begeleiding in persoonlijke Ontwikkeling (coaching)

Soms loop je ergens in vast en dan kan het soms helpen om even in gesprek te gaan met iemand die je verder kan helpen of je en duwtje in de juiste richting kan geven. We hebben allemaal wel eens op een punt in ons leven het gevoel dat dat wat we doen wel goed is, maar soms zou je liever … (vul maar in). Maar toch zijn er ergens blokkades of uitvluchten waardoor er toch niet gebeurd wat je in je hoofd hebt dat zou moeten gebeuren. Herkenbaar?

Zonder oordeel

Door een gesprek aan te gaan met iemand die zonder oordeel naar jouw situatie kan kijken, de tools kan inzetten in gesprek met jou om (bijvoorbeeld) helder te krijgen wat je nu echt graag wilt bereiken, wat je tegenhoudt en hoe je dat kan omzetten naar acties die wel werken voor jou, kun je grote stappen zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling. Let op; je moet het wel zelf doen! Dus als je eigenlijk toch niet echt wilt veranderen, dan zal er ook niets gebeuren ;-). Dat wat ik je kan bieden is een luisterend oor en ik zal je vragen stellen die je over jezelf (en dat wat je als probleem ervaart) laat nadenken. Want alleen jij bent verantwoordelijk voor je eigen levenspad, en als dat nodig is loop ik graag een stukje met je mee.

Het fijnste is om dit in de natuur te doen. Het wandelen zorgt ervoor dat je in beweging blijft en je zult merken dat het makkelijker is om dichter bij de kern te komen. Maar ook als je liever in een reguliere setting in gesprek wilt, heb ik een fijne praktijkruimte in Geleen waar we samen de diepte in kunnen gaan, zodat jij met een goed gevoel en een andere kijk weer verder kunt.

Waarom bij Luna Laguz?

Ik ben geen arts en heb geen medische opleiding genoten. Bij medische problemen kun je het beste een arts raadplegen. Wat ik wel heb gedaan is middels de opleiding NLP Practicioner aan het Response Instituut diverse tools en interventies geleerd die ik kan toepassen. Daarbij gebruik ik ook de kennis, levenservaring en metaforen die ik heb opgedaan over de Keltische natuurvisie, de seizoenen, de maan, de chakra’s en de wijsheid van de oude Germaanse Runen om het een en ander helder te krijgen. Ik werk intuïtief en op gevoel. Daarbij is alles wat we bespreken vertrouwelijk.

Voel je je geroepen om eens met mij te sparren hoe we jouw leven naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem dan gerust contact met me op voor een kennismakingsgesprek of een consult. Het makkelijkste is om even te mailen naar natasja@ lunalaguz.nl of me even te bellen op 06 44 22 86 79.